Kontakta med oss

Om du har frågor eller funderingar
är du alltid välkommen att höra
av dig till oss.

icon_widget_image 073 913 26 26 icon_widget_image Viggvägen 30 184 61 Åkersberga icon_widget_image info@akersbergafv.se
Image Alt

Om oss

om oss

OM

Åkersberga

Fastighetsvård AB

Åkersberga Fastighetsvård AB har 12 års erfarenhet i städbranschen och har samarbete med cirka 80 fasta kunder och 6 anställda. Vi har kontoret i Stockholms Skärgårds hjärta i Åkersberga och verksamhet i Stor Stockholms området . Vår affärsidé är att leverera högsta möjliga kvalité på vart uppdrag.
Vi är proffesionella på att göra ditt hem riktigt rent . Vi är noggranna och stolta över det arbete vi utför. Personalen är diskreta och tar ansvar.

Åkersberga Fastighetsvård AB utför tjänster som underlättar vardagen både för privata kunder och företaget och erbjuder ett professionellt utbud av hög städservice för enklare och mer avancerade städuppdrag. Vi har mycket goda referenser då de flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år.

ANVÄND RUT-AVDRAG

Det är enkelt. Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Du har ett personligt max tak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. När du får fakturan sköter vi administreringen till Skatteverket.