Kontakta med oss

Om du har frågor eller funderingar
är du alltid välkommen att höra
av dig till oss.

icon_widget_image 073 913 26 26 icon_widget_image Viggvägen 30 184 61 Åkersberga icon_widget_image info@akersbergafv.se
Image Alt

Våra Tjänster – Kontorsstädning

våra tjänster

Kontorsstädning

Vi städar när det passar er samt efter era behov och önskemål. Här nedan är ett exempel på upplägg.

Kontorsutrymmen
Vi dammsuger alla golv och mattor. Golven rengörs med fuktmopp. Vi dammar alla fria ytor. Alla fläckar på speglar, lister och dörrar tas bort. Papperskorgarna töms

Toaletter
Vi rengör alla handfat och toaletter både in- och utvändigt.

Kök/Pentry
Vi rengör kök eller pentry. Arbetsbänk och diskbänk torkas av och görs rena.

Städmaterial
Vi tar med oss det städmaterial som behövs. Du som är kund står däremot för dammsugare. Förbrukningsmaterial så som tvål, toalettpapper etc. kan du beställa hos oss på Åkersberga Fastighetsvård om du vill, säg bara till så fixar vi.
Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp städningen hos er.

Åkersberga Fastighetsvård AB

är städfirman för dig som vill ha det där lilla extra och personliga, att ha en personlig städare i sitt hem ställer stora krav på både integritet, säkerhet och att få samma återkommande städare varje gång. Vi är professionella på att göra ditt hem riktigt rent . Vi är noggranna och stolta över det arbete vi utför.

ANVÄND RUT-AVDRAG

Det är enkelt. Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Du har ett personligt max tak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. När du får fakturan sköter vi administreringen till Skatteverket.