Kontakta med oss

Om du har frågor eller funderingar
är du alltid välkommen att höra
av dig till oss.

icon_widget_image 073 913 26 26 icon_widget_image Viggvägen 30 184 61 Åkersberga icon_widget_image info@akersbergafv.se
Image Alt

Våra Tjänster – Veckostädning

våra tjänster

Veckostädning

Vi börjar alltid med ett hembesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vilken, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Efter hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång.

När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din hemskötare och vi kvitterar ut en nyckel.

-Vi använder din egen dammsugare.
-Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Åkersberga Fastighetsvård AB

är städfirman för dig som vill ha det där lilla extra och personliga, att ha en personlig städare i sitt hem ställer stora krav på både integritet, säkerhet och att få samma återkommande städare varje gång. Vi är professionella på att göra ditt hem riktigt rent . Vi är noggranna och stolta över det arbete vi utför.

ANVÄND RUT-AVDRAG

Det är enkelt. Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Du har ett personligt max tak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. När du får fakturan sköter vi administreringen till Skatteverket.